Юрій ВЕРНИДУБ: «Найголовніше – щоб Лунін не опускав руки»

Відомий тренер поділився думкою про перспективи українського голкіпера в «Вальядоліді»

Колишній головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб поділився думкою щодо перспектив воротаря збірної України Андрія Луніна в Іспанії.
«Я не помітив, щоб Андрій був пригніченим. Ми нормально поговорили. Я запитав: «Як справи? Чому так? »Лунін відповів: « Що є - то є. Працюю посилено». Тренер Вальядоліда днями сказав в інтерв'ю, що у них №1 - це Масіп. Андрій, мовляв, також отримає ігровий час, але в Кубку Іспанії.
Звичайно, це б'є по нашому голкіперу. Але він - молодець. Працює, як ніби нічого не сталося, чекає свого шансу і постарається його використовувати. Безперечно, зараз не найкращий час для Андрія. Я вважаю його дуже сильним голкіпером - нічим не гірше за Масіпа. Найголовніше - щоб він не опускав руки.
До речі, Лунін задоволений, що приїхав в збірну, і Шевченко довірив йому провести матч з Нігерією. Для нього це було дуже важливо - отримав ігрову практику. Звичайно, нелегко. Минулий сезон просидів в Леганесі. Зараз, подібно до того, в Вальядоліді. Я його прекрасно розумію, але говорю: потрібно чекати - шанс все одно буде», - сказав Вернидуб.
Нагадаємо, в серпні Лунін відправився з «Реала» в оренду в «Вальядолід», проте до цих пір не дебютував за іспанський клуб. Минулий сезон Лунін провів в оренді в «Леганесі», де зіграв 7 матчів у всіх турнірах.
Денис Шаховець Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Авто/мото | 06 травня 2024, 00:35 3

Макларен абсолютно справедливо виграв у Ред Булла

Коментарі