Андрій П'ЯТОВ: «Це був тільки перший матч, попереду ще п'ять»

Голкіпер «Шахтаря» про гру з англійським «Менчестер Сіті»

Після закінчення матчу «Шахтаря» з «Манчестер Сіті» воротар господарів поля Андрій П'ятов поділився своїми враженнями про минулу гру,яка завершилась з рахунком 0:3 і про майбутні поєдинки Ліги чемпіонів.
- Ви вже не перший раз зустрічаєтеся з «Манчестер Сіті» і, так виходить, що пропускаєте досить багато. Відрізнялася ця гра від попередніх?
- Ні, особливо не відрізнялася. Ми знову програли, на жаль, з великим рахунком. Звичайно, розраховували зіграти краще і досягти іншого, позитивного для себе результату, Але не вийшло.
- Ключовим для вас став перший пропущений гол?
- Я б так не сказав. Швидше за все, вже після третього м'яча все стало зрозуміло. Адже за рахунку 0:1 у нас був відмінний момент у Мораєса, щоб зрівняти результат, але ми його не використали. Можливо, якщо б забили, знайшли б ще свій шанс. А так, за кілька хвилин, пропустили у свої. Втім, ми і далі мали кілька моментів, щоб скоротити відставання. Але коли рахунок став 0:3, було ясно, що нам вже не відігратися.
- Чим то Вас здивували суперники?
- Ні, звичайно. У нас було достатньо інформації про них, тим більш, що зустрічаємось ми з ними досить часто. Всі знають, як швидко вони вибігають втрьох, а то і більш великим числом в контратаку, що вони показали і сьогодні. І протистояти їх діям дуже непросто. При цьому вони кілька разів нас пробачали, а потім вже забивали.
- Ви вже знаєте, що загребське «Динамо» перемогло «Аталанту» з рахунком 4:0? А вам грати з італійцями в наступному турі. Вони будуть злими і намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Чи згодні?
- Але і ми будемо злими, як Ви кажете, після сьогоднішньої поразки і нам теж відступати вже нікуди. Будемо боротися за перемогу. Час для підготовки ще є. А взагалі це був тільки перший матч групового турніру - попереду ще п'ять.
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ з Харкова
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі