Луїш КАШТРУ: «Шахтар робив багато технічних помилок»

Головний тренер донецького клубу незадоволений результатом матчу 1-го туру ЛЧ

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував поразку його підопічних у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів проти англійського клубу «Манчестер Сіті» (0:3):
«Ми розуміли, що буде дуже складно грати з «Манчестером Сіті». Ми планували не дозволяти розвивати супернику атаки в центрі, залишали їм вільні фланги та збиралися проводити швидко свої атаки. За рахунку 0:1 Мораес міг забивати, а в другому таймі знову у нього був момент.
Наша команда робила багато технічних помилок, особливо в моменті з третім голом. В обороні треба грати краще. Таких моментів не буває в УПЛ. «Манчестер Сіті» заслужено переміг в цьому матчі.
Ми втрачали баланс в обороні в деяких епізодах. Всі команди відчувають великі труднощі в матчах з «МанСіті». Вони завжди легко виходили з групи. Ми пропустили голи через свої помилки.
Але самовіддача наших гравців була на рівні, ми мали два моменти в першому таймі і ще один шанс у другій половині. Незважаючи на рахунок, команда діяла непогано. На жаль, ми засмутили вболівальників. Ми хотіли добитися хоча б нічиєї, але не вийшло».
Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 22:08 3

Олександр Пересунько набрав 11 очок

Коментарі