ЗІНЧЕНКО: «Гравці Манчестер Сіті шукають собі квартири в Харкові»

Український футболіст третій сезон поспіль приїжджає з «МанСіті» до Харкова

Український футболіст «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів з донецьким «Шахтарем», який пройде 18 вересня у Харкові:
- Ви вже третій рік поспіль приїжджаєте з «Манчестер Сіті» до Харкова. І ви неодноразово писали, що Україна - найкраща країна в світі. Чи не думали провести екскурсію своїм одноклубникам по місту?
- Їм вже не потрібні екскурсії. Вони вже самі можуть тут їх проводити, вони не новачки. Багато хто вже шукають собі тут квартири (сміється).
- Букмекери вважають «Манчестер Сіті» фаворитом Ліги чемпіонів. Вашій команді під силу перемогти в турнірі?
- Ми не дивимося на букмекерів і на те, що говорять інші. Ми сфокусовані на своїй грі та будемо показувати максимальний результат. Ми націлені на боротьбу за всі титули, Ліга чемпіонів - особливий турнір для нас.
- Ваші одноклубники після поразки від «Норвіча» (2:3) говорили, що вони готові знищити «Шахтар» ...
- Я читав пресу та розмовляв з гравцями. Багато сайтів переводять слова неправильно. Це може здатися занадто грубим. Ми поважаємо донецький «Шахтар» і знаємо, що це хороша команда. Будемо намагатися показати свою гру і добитися позитивного результату.
- Як тобі правий фланг «Шахтаря»?
- Можу назвати футболістів, які будуть там грати. Це кваліфіковані гравці. Можу виділити Марлоса, я його добре знаю не тільки по іграх за збірну. Буде цікаво їм протистояти.
- Ти приїжджав в Україну і як резервіст, і як футболіст основи «Манчестер Сіті». Наступного разу приїдеш в Україну з капітанською пов'язкою?
- Думаю, це питання не до мене, а до головного тренера.
- Що ти думаєш про свого конкурента Бенжамена Менді?
- Я радий, що він повернувся після травми. Він дуже важливий гравець для нас. Бо попереду довгий сезон, багато змагань.
Михайло ШАПОВАЛОВ з Харкова
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі