МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо критикують абсолютно всі, мають повне право»

Наставник «Динамо» не має претензій до своїх футболістів

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко на телеканалі «2+2» пояснив причини поразки в матчі 7-го туру УПЛ від чернігівської «Десни» (1:2):
«Другий м'яч ми «Десні» просто подарували. Потім доклали величезних зусиль, щоб повернутися в гру, до кінця билися. У мене немає претензій до хлопців. Дуже багато що вийшло, але без кінцівки, без забитих м'ячів це нічого не дає. Хлопці розуміли, що ні в якому разі не можна було програвати. Ми зобов'язані були обігрувати «Десну»! Все це розуміють. Але хід зустрічі, коли довелося відіграватися, коли незарахований м'яч і прикра помилка, і довелося знову все починати з початку - природно, це накладає відбиток на стан футболістів.
«Динамо» критикують абсолютно всі, і вони мають на це повне право. Але є критика з якихось тактичних моментів, а є просто критика тому, що поганий результат. Я можу помилятися відразу після матчу, але на мій погляд, результат, звичайно, не по грі. Безумовно. Звичайно, ми в кожній грі ставимо завдання перемогти, в кожній грі намагаємося добитися результату. Але, на жаль, сталося, що сталося, і зараз у нас найважча втрата очок».
Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 07 травня 2024, 12:30 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі