Колос – ФК Львів – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку сьомого туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

Колос - ФК Львів - 1:0

Д. Костишин, 87

Лисенко, 33, Мілько, 38 - Сабіно, 2, Люлька, 43, Алваро, 61

Колос: Волинець - Чорноморець, Парамонов, Максименко, Зозуля - Мілько, Джемаль - Волков, Морозко (Ільїн, 46), Смирний (Д. Костишин, 63) - Лисенко (Задоя, 71).

Запасні: Яшков, Рябов, Нехтій, Оріховський.ФК Львів: Бандура - Люлька, Братков, Борзенко, Гончар - Мартан, Сабіно - Пернамбуко, Педро (Богунов, 90+3), Шина (Абнер, 90+1) - Алваро.

Запасні: Сарнавський, Вісенте, Зубков, Феліпе, Насонов.

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон: «Оболонь-Арена» (Київ)

У неділю, 15-го вересня, відбудеться поєдинок сьомого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Колос» з села Ковалівка битиметься проти ФК «Львів». Матч пройде в Києві, на полі стадіону «Оболонь-Арена», початок о 19:30.
На момент повернення до баталій клубного сезону українського футболу, суперники по майбутньому поєдинку сьомого туру національної першості на «Оболонь-Арені» явно не можуть похвалитися серйозними досягненнями. Колективи Богдана Балавацкого і Руслана Костишина відчувають серйозні проблеми останнім часом, про що досить яскраво свідчить наступний факт - за останні чотири зіграних тури команди на двох зуміли набрати лише чотири очки в турнірній таблиці. Але ж зовсім нещодавно клуб з Ковалівки починав сезон у лідируючій групі команд! Чи допоможе перевести дух обом сторонам пауза на матчі національних збірних?
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Колосом» і «Львовом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 0

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі