Литва – Україна – 0:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбіркового турніру чемпіонату Європи

У суботу, 7-го вересня, відбудеться поєдинок відбіркового турніру Євро-2020, в якому збірна Литви буде приймати національну команду України. Матч пройде у Вільнюсі на стадіоні Литовської футбольної федерації, початок - о 19:00 за київським часом.

Команда Андрія Шевченка очолює групу В відбіркового турніру: після чотирьох ігор наша збірна набрала десять очок. Для зміцнення своїх лідерських позицій «синьо-жовтим» вкрай необхідно обігравати Литву, яка є аутсайдером групи (одне набране очко в трьох матчах). У червні збірна України здобула дві домашні перемоги. Спочатку українці з рахунком 5:0 розгромили Сербію, а потім здолали Люксембург завдяки єдиному результативному удару, який завдав Роман Яремчук. Литовці влітку вдома зіграли внічию з Люксембургом (1:1) і зазнали
поразки з великим рахунком в Сербії (1:4). Історія очних протистоянь суперників нараховує вісім поєдинків: п'ять разів перемога діставалася збірній України, двічі успіх святкували литовські футболісти, а ще одна зустріч завершилася внічию.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між збірними Литви та України. Стежити за подіями матчу можна за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 21 травня 2024, 19:27 8

Юлія зіграла перший матч у відборі до ґрунтового мейджора

Коментарі