Вірменія в меншості програла Італії у відборі Євро-2020

«Скуадра Адзурра» здобула п'яту перемогу в п'яти поєдинках

Збірна Вірменії вдома програла італійцям у матчі 5-го туру відбору на Євро-2020. Хоча господарі відкрили рахунок досить швидко - на 11-й хвилині. Їм вдалася контратака, Барсегян протягнув м'яч зі своєї половини поля і віддав пас на хід Карапетяну. А той з лінії штрафного пробив у дальній кут - 1:0!
Італійці відразу захопили ініціативу і незабаром зрівняли рахунок. Емерсон навісив з флангу, а Белотті, забутий опікунами, з лінії воротарського вколотив м'яч під поперечину - 1:1. Завдання італійців полегшилося в компенсований до першого тайму час, коли за другу жовту картку був вилучений автор першого м'яча.
Друга половина зустрічі пройшла під диктовку «Скуадри Адзурри». Збірна Вірменії в основному контратакувала, і часом досить гостро. Але відсутність одного гравця в результаті позначилося: гості дотиснули суперника. Протягом трьох хвилин вони забили двічі. Спершу Пеллегріні головою елегантно підрізав м'яч у кут після навісу Бонуччі. І тут же Белотті оформив дубль, з розвороту вразивши ближній, «воротарський» кут воріт - 1:3.
Відзначимо, що Белотті крім дубля забив ще два голи, але обидва з офсайду, а також перевірив на міцність каркас воріт. Зрозуміло, у всієї вірменської збірної і близько не було такої кількості моментів, які створили партнери для Белотті!
1:3 - Вірменія з 6-ма очками залишається на 3-му рядку таблиці. 8 вересня її чекає зустріч з боснійцями. Збірна Італії здобула 5-ту перемогу в п'яти матчах (і 9-ю поспіль з урахуванням минулої кваліфікації на Євро!) та лідирує в своїй групі. У неділю на неї чекає зустріч в гостях з Фінляндією.
Чемпіонат Європи-2020 року, кваліфікація. Група J. 5-й тур.
Вірменія - Італія - ​​1:3

Олександр Карапетян (11) - Андреа Белотті (28; 80), Лоренцо Пеллегріні (77).

Олександр Карапетян (45+1).

Олександр Карапетян (26), Геворг Казарян (26), Тигран Барсегян (48) - Марко Верратті (26), Ніколо Барелла (59).
Вірменія: Арам Айрапетян - Камо Оганесян, Андре Калісір, Вараздат Ароян, Оганес Амбарцумян - Карлен Мкртчян, Артак Григорян (Рум'ян Овсепян, 57), Генріх Мхітарян - Геворг Казарян, Тигран Барсегян (Саркіс Адамян, 57), Олександр Карапетян.
Італія: Джанлуїджі Доннарумма - Леонардо Бонуччі, Алессандро Флоренці, Емерсон, Алессіо Романьйолі - Ніколо Барелла (Стефано Сенсі, 69), Жоржина, Марко Верратті - Федеріко Бернардескі (Кевін Ласанья, 83), Андреа Белотті, Федеріко К'єза (Лоренцо Пеллегріні, 61) .
Стадіон: Республіканський імені Вазгена Саркісяна (Єреван, Вірменія).
Арбітр: Даніель Зіберт (Берлін, Німеччина).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені

Коментарі