Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Дехто забув про мене - але я тут, я живий!»

Українець задоволений своєю грою в матчі з «Норвіч»

29-річний український вінгер «Вест Хема» Андрій Ярмоленко забив свій перший м'яч в АПЛ з минулої осені. Ярмоленко допоміг «Вест Хему» перемогти «Норвіч» (2:0) в поєдинку 4-го туру чемпіонату Англії.
Українець прокоментував свій виступ.
«Це був чудовий день для мене, і я дійсно щасливий. Хочу сказати спасибі всім в клубі, тому що вони багато працювали зі мною, і ми чекали цього дня. Було дійсно важко залишатися позитивним. Минуло 10 місяців, але вони дійсно дуже допомогли мені, не просто працюючи кожен день у тренажерному залі, а розмовляючи зі мною і змушуючи мене зосередитися на моєму одужанні.
Я дуже щасливий забити, тому що, думаю, всі в клубі знають, наскільки це важливо для мене. Ми добре зіграли. Нам просто потрібно продовжувати працювати кожен день і грати краще і краще. І ми побачимо в кінці, що станеться. Я думаю, що у нас багато гравців, і ми повинні фінішувати в першій шістці.
Мені було нелегко, тому що я втратив багато часу. Зараз я відчуваю себе краще з кожною грою. Зараз у мене не найкращі кондиції, але я постараюся зробити все можливе.
Для мене це дійсно дуже важливо, адже деякі українці забули про мене і я хочу їм сказати, що я тут і ще живий! Я готовий до ігор національної збірної», - сказав Ярмоленко.
Відзначимо, що Ярмоленко видав кращий матч в АПЛ за точністю передач.
Максим Гаптар Джерело: ФК Вест Хем
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:06 8

Лондонський клуб здобув перемогу з рахунком 5:0

Коментарі