Ворскла – Олександрія – 0:1. Текстова трансляція поєдинку

Стенограма поєдинку 6-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 31-го серпня, відбудеться поєдинок шостого туру Української Прем'єр-ліги, в якому полтавська «Ворскла» прийматиме «Олександрію». Матч пройде в Полтаві на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського, початок - о 17:00.

Перед очним протистоянням «Ворскла» на два очки випереджає «Олександрію» в турнірній таблиці. Команда Володимира Шарана, яка в п'ятницю дізналася суперників по груповому турніру Ліги Європи, в минулому турі українського чемпіонату несподівано на своєму полі з розгромним рахунком поступилася «Десні» (0:3). А ось «Ворскла» має в активі триматчеву безпрограшну серію (2 перемоги та 1 нічия). В останньому поєдинку полтавчани впевнено розібралися з ковалівським «Колосом» - 3:0. У попередньому чемпіонаті олександрійці завдали дві поразки полтавському клубу. В Олександрії господарі поля обіграли «ворсклян» з рахунком 2:0, а в Полтаві перемога також дісталася олександрійцям - 1:0.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «Олександрія». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 9

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі