СКРИПНИК: «У матчі з Еспаньолом нам потрібно стрибнути вище голови»

Наставник «Зорі» чекає хорошої гри від своїх підопічних

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-оф Ліги Європи проти «Еспаньола».
Нагадаємо, в першій грі український клуб поступився з рахунком 1:3.
«Коли йде друга гра в двоматчевому протистоянні, то суперник вже трохи знайомий. Ми знаємо, що робити, що нам потрібно. І що потрібно йому. Їм потрібно не програти, щоб не вилетіти, а нам потрібно вигравати з хорошою різницею, щоб проходити далі.
Ми прекрасно розуміємо проти кого граємо. Знаємо, що завтра буде повний стадіон. І ми дуже хочемо стрибнути вище голови, порадувавши наших уболівальників хорошою грою і, по можливості, пройти далі. Якщо виграємо у такого суперника, то можемо стати героями. Ця гра для нас найважливіша з тих, які були. Так, ми грали і з «Будучностю» і з ЦСКА, але завтрашній матч буде ключовим. Ми не хочемо розчарувати уболівальників.
Нам дуже потрібен був емоційний підйом після поразок від «Олександрії» і «Еспаньола». Ми вдало зіграли на виїзді з «Карпатами», отримавши емоційний заряд. І цьому дуже раді. Ще раз повторюся, нам потрібно стрибнути вище голови, щоб пройти такого гарного і іменитого суперника», - сказав Скрипник.
Друга гра між «Зорею» та «Еспаньолом» відбудеться 29 серпня в Запоріжжі. Початок зустрічі о 20:00 за Києвом.
Максим Гаптар Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 12:28 8

Український воротар тепер не впевнений, чи варто залишатися у «королівському клубі»

Коментарі