Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Складно за тиждень побудувати те, що хочеш»

Наставник прокоментував матч УПЛ

Тренер Олексій Михайличенко провів перший матч після повернення на пост наставника «Динамо», однак перемогти «Олімпік» не вдалося - 1:1.

«Ми готувалися до «Олімпіка», але інформація була двоякою, адже у них змінився тренер, тому було складно сказати, яка буде тактика, як вони будуть грати. Вони грали зовсім не так, як раніше. І пропустити гол на старті другого тайму, давши супернику перевагу - це було не дуже приємно. Але я радий, що ми забили у відповідь і до кінця боролися за 3 очка. Не завжди перемагає та команда, яка створює більше моментів».

«Моменти? Звичайно, ми налаштовуємо, що не потрібно завжди заводити м'яч в ворота. У нас у багатьох гравців поставлені удари, і ми ставимо завдання бити здалеку. Кадірі? Частково я задоволений. З огляду на, що у нього мало ігрової практики, зіграв нормально. Що стосується оборони, то він діяв впевнено. Що стосується атаки, то є питання і те, над чим ще потрібно попрацювати».

«З приводу подальшої роботи, то ми, звичайно, всіх гравців знаємо, але будемо ближче знайомитися в тренувальному процесі. Будемо і готувати, і використовувати різні тактичні побудови, вдосконалюватися. За тиждень побудувати те, що б хочеш бачити, досить важко», - сказав Михайличенко.

У наступному матчі кияни зіграють проти «Зорі».

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 06:02 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі