Віктор СКРИПНИК: «Чому я повинен був гнати команду вперед?»

Наставник «Зорі» - про перемогу над софійським ЦСКА

Сьогодні «Зоря» в повторному матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи обіграла софійський ЦСКА з рахунком 1:0 і вийшла в стадію плей-офф.

Головний тренер команди Віктор Скрипник поділився враженнями від матчу:

«ЦСКА приїхав сюди забити гол, адже в іншому випадку вони б не пройшли далі. Але ми зіграли на нуль. Звичайно, нам допомогла червона картка [Туріцова]. У футболі таке буває: начебто як нам могли і пенальті поставити, а в зворотній атаці вигнали гравця суперника. Можливо, це стало вирішальним моментом всього цього протистояння.

Ми з цими рішеннями сперечатися не стали. Далі грали по рахунку, намагалися не робити грубих помилок. Але все одно ми намагалися тиснути, щоб забити гол, що ми і зробили. І цей пенальті, і в першому матчі можна було як ставити, так і не ставити. Цього разу пощастило «Зорі». Нам треба давати компліменти за ті гру і енергію, які ми показали, щоб пройти ЦСКА, а не посилатися на те, що нас судді витягли.

Сьогодні рівно три тижні зі старту сезону. Ми провели 7 матчів, в яких п'ять разів перемогли і двічі зіграли внічию. У суперника теж була десята зустріч за місяць. Банер «Мужики», який висів на трибунах, футболісти «Зорі» це слово заслуговують.

Сказав Русину, який забив гол і отримав червону картку, що він напевно, не хоче в Барселону полетіти («Зоря», швидше за все, в плей-офф зіграє з «Еспаньолом» - прим.). Хлопця захлиснули емоції. Він вибачився перед усіма. Це все емоції, заради цього люди приходять на стадіон.

З Абу-Ханною, який травмувався, я вже теж розмовляв. У нього струс, завтра буде обстеження. Як він каже, він відчуває себе нормально.

Артем Громов готується до матчу четвертого туру УПЛ з «Олександрією». З великою ймовірністю 18 серпня він вийде на поле.

Пилип Будківський стає тією фігурою, без якої важко уявити команду. Ми грали без нього з «Колосом» (3:1). У нас змішаний склад: є швидкі хлопці, але потрібен і такий фактурний нападник, який може поборотися з великими захисниками. Він сильно допомагає на стандартах суперників. З тими обсягом і бажанням, які зараз Пилип демонструє, він стає дуже важливою фігурою для нашої гри.

Я теж хочу вигравати кожен матч з рахунком 8:0, але грається за рахунком - нам можна було не забивати, щоб пройти далі. Чому я повинен гнати хлопців вперед, щоб вони ризикували, лізли, заробляли картки, щоб когось вигнали? Потім ви ж скажете: чому ви не катали м'яч, щоб пройти далі?».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі