Валерій ФЕДОРЧУК: «У нас є великий шанс пройти АЗ»

Хавбек «Маріуполя» – про матч-відповідь третього кваліфайна Ліги Європи

Півзахисник «Маріуполя» Валерій Федорчук поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти нідерландського АЗ Алкмаар.
- З огляду на, що першу гру ми зіграли 0:0, завтра у нас є великий шанс пройти далі. Нам всім цього хочеться і навіть є легке хвилювання. Але воно якраз доводить те, що ми зосереджені на грі. Ми мріємо про те, щоб пройти далі.
- Який у Вас є досвід гри на подібних полях? І як Ви готувалися до штучного поля?
- Я грав у чемпіонаті Латвії півроку і там практично 80% полів є штучними. Тому у мене ніяких проблем в цьому питанні немає.
- АЗ в цьому сезоні ще не пропускав. Як їм забити? Ви, досвідчений гравець, можливо щось можете підказати своїм партнерам по команді?
- Нам потрібно виходити на поле з думками як перемогти цю команду. Те, що вони не пропустили ще жодного м'яча, зайвий раз підтверджує, що АЗ - хороша команда. Якщо ми вийдемо на гру з настроєм забити гол, то у нас, думаю, все вийде.
Матч АЗ Алкмаар - «Маріуполь» відбудеться в четвер, 15-го серпня, в Гаазі на домашньому стадіоні клубу «Адо Ден Хаг». Початок о 21:30 за київським часом. Перша зустріч завершилася внічию з рахунком 0:0.
Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 9

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі