СВІТОЛІНА: «У матчі з Синяковою у мене були деякі проблеми»

Українська тенісистка - про перемогу в стартовому поєдинку на турнірі в Торонто

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про стартову перемогу на турнірі серії Прем'єр 5 в Торонто над чешкою ​​Катериною Синяковою.
«Я вважаю, що сьогодні на важливих очках я грала більш агресивно. У цьому матчі були і злети, і падіння. Я відіграла хороший гейм при 4-3, щоб зробити брейк. Думаю, що головне - це було заробити для себе можливість, постаратися отримати шанс на брейк і я його отримала. Я грала агресивно і йшла вперед. І потім подавати на перемогу в матчі було дуже важко, але мені вдалося впоратися. З цього приводу я дуже щаслива і пишаюся собою, що залишалася психологічно стійкою.
Чому я викликала на корт фізіотерапевта? У мене були деякі проблеми. Це нормально. У всіх топ-спортсменів або будь-яких спортсменів щось десь болить. У нас майже щотижня турніри, так що, щось та й буде боліти. Іноді більше, іноді менше. Мені потрібна була перерва, щоб розслабити м'яз. Зараз справи йдуть краще, сподіваюся, що я зможу відновитися і бути готовою до наступного матчу.
Далі мене чекає ще один матч проти Белінди Бенчіч. Я тут заради того, щоб вигравати матчі. Я дійсно мотивована відіграти добре. Кожен раз я виходжу на корт, щоб показати свою найкращу гру. Якщо сьогодні не мій день, то я намагаюся боротися і змінити хід гри на свою користь. Це буде ще одне випробування і, думаю, я до нього готова. Звичайно, ми з тренером повернемося до нашого минулого матчу з Беліндою в Дубаї. Але зараз інший турнір, трохи інші умови, в Торонто м'яч не літає так сильно, як в Дубаї.
Я задоволена, що на минулому тижні зіграла в Сан-Хосе. Це відмінний турнір, я провела кілька матчів. Не знаю, допоможе мені це чи ні, але в цьому році я прийняла таке рішення і, думаю, воно було правильним», - сказала Світоліна.
Матч третього кола проти Белінди Бенчіч відбудеться сьогодні, 8 серпня. Орієнтовний час початку - 19:30 за Києвом.
Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 22:38 1

Турнір продовжує втрачати лідерів посіву

Коментарі