Олексій АНДРОНОВ: «Невже Хацкевич повинен вчити Караваєва підкаті?»

Спортивний журналіст закликає вболівальників перестати влаштовувати паніку

Спортивний журналіст Олексій Андронов прокоментував гостьову поразку київського «Динамо» в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів від «Брюгге» (0:1):
«Не розумію песимізму. І ганьби. 0:1 - не найкращий (2:1 вдома не вистачить), а й не найгірший результат на виїзді. У «Динамо» був один провальний відрізок - приблизно з 28-ї по 45-у хвилину. Це було жахливо. М'яч не тримався взагалі, бельгійці рушили на ворота Бойка одну атаку за іншою. У перерві були зроблені заміни, і другий тайм був краще. І я не думаю, що на другий матч вийде такий же склад, як на перший.
Перегорнув майже сто повідомлень - але так і не зрозумів, а що, Хацкевич повинен вчити Караваєва підкатам? Абсолютно дурним, необгрунтованим, нічим не пояснюваним? Так, програли. Нічого страшного. Це перший тайм. Другий - вдома, я теж буду. Віримо в команду! Перестаньте паніку влаштовувати! Хто не падав, той і не встане!
Жерсон зіграв досить добре (я впевнений, що питання таке буде). Не ідеально, але добре. Міг забити. Не забив. Але він два тренування поки провів з командою. «Крота вбив», хоча міг цього не робити.
Мені здається, на другий матч вийдуть Соль і Жерсон відразу. І буде 4-4-1-1. Але в будь-якому випадку - давайте вірити, а не поливати. І треба допомогти на «Олімпійському». Своєю присутністю. Своїм голосом. Своїм серцем».
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі