Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Карпати виконували план до 40-ї хвилини»

Наставник клубу зі Львова скаржиться на втрату концентрації його командою

Головний тренер «Карпат» Олександр Чижевський прокоментував поразку в матчі 2-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря» (0:3):
«Ми серйозно готувалися до матчу. Вивчали їх сильні сторони, ми знали, що ця команда швидкісна, добре працює з м'ячем і швидко вибігає в атаку. Тому ми будували гру від оборони, щоб не дати вільних зон для гравців «Шахтаря», адже якщо дати їм розбігатися, то вони можуть багато чого зробити в лінії атаки. До 40-ї хвилині ми цей план виконували. Хотіли брати м'яч під контроль, але нам це не вдавалося, тому що було дуже багато браку при перехопленні та виході в атаку, ми будемо над цим працювати і робити висновки.
Ми чекали на свій шанс, щоб зловити суперника на контратаці, але через велику нестачу в лінії атаки нам не вдавалося цього зробити. Вважаю, те, що ми пропускаємо в другому матчі поспіль в останні п'ять хвилин першого тайму - це втрата концентрації, де гравці не допрацьовують до кінця, тому це насторожує. Будемо переглядати гру та розбирати помилки, щоб вони в майбутніх матчах більше не повторювалися. Завдання на сезон - перша шістка».
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі