Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни знову зіграють у Львові

У суботу Львів знову прийматиме київське «Динамо», яке зіграє з другим представником столиці Західної України в Прем'єр-лізі. У стартовому турі кияни завдали поразки «Карпатам» з рахунком 2:0, в той час як ФК «Львів» вивіз вольову перемогу з Чернігова (2:1).

«У матчах перших турів головне - результат», - зазначив після гри з «Карпатами» головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич. І з такою тезою наставника киян важко не погодитися, особливо з огляду на те, в яку «м'ясорубку» потрапили «біло-сині» на початку сезону. Після зустрічі з «містянами» киянам належить провести двоматчеве протистояння 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти бельгійського «Брюгге», яке «розбавить» чергова дуель з донецьким «Шахтарем».

Здавалося б, при такому щільному графіку тренерському штабу «Динамо» потрібно виводити своїх підопічних на пік форми саме до початку сезону. Але події
, що розгорнулися на стадіоні «Україна», залишили чимало запитань до гри футболістів київського клубу. Безсумнівно, для виконання головної проміжної мети, попадання в груповий турнір Ліги Чемпіонів, її динамівцям потрібно покращувати.

Турбує шанувальників столичного колективу і кадрова ситуація. Вже давненько «Динамо» не має можливості провести хоч один матч оптимальним складом, оскільки постійно бойові одиниці команди Хацкевича потрапляють в лазарет. Минулої середи відбулося довгоочікуване повернення на поле Віктора Циганкова, конструктивних рішень якого помітно не вистачало киянам. І в тому ж матчі проти «Карпат» травму отримав Беньямін Вербич, який був замінений у перерві. Про ступінь тяжкості ушкодження словенця не повідомляється, але будемо сподіватися, що воно не буде мати серйозних наслідків для півзахисника. Також близький до повернення в стрій форвард Фран Соль, який напевно зможе додати агресії атакам «Динамо». «Я б грав хоч зараз, але доктор мене береже, тому що це дуже важливо для правильного відновлення», - сказав іспанець після матчу за Суперкубок України.

Ну і чи не головна трансферна новина, яка обговорюється на цьому тижні українськими любителями футболу - перехід в «Динамо» форварда збірної Люксембургу Жерсона Родрігеш
а, який відбувся напередодні поєдинку у Львові. В контексті все того ж завдання подолання кваліфікації Ліги чемпіонів така покупка може стати помітним посиленням атакуючої лінії «біло-синіх».

У літнє міжсезоння ФК «Львів» не так активно, як раніше, займався підписанням бразильських талантів. Але, все ж, два футболісти з південноамериканської країни стали гравцями команди Богдана Блавацького. Один з них, Ренан Олівейра, дебютував за «левів» в матчі першого туру проти «Десни». Також в Чернігові зі стартових хвилин вийшов на поле новобранець львів'ян Микола Квасний, в минулому сезоні виступав за «Прикарпаття», а з лави запасних в гру вступив Ярослав Богунов.

Зупинившись в минулому сезоні за крок від єврокубкової зони, львів'яни напевно мають намір зробити цей крок у новому чемпіонаті. Уболівальникам «левів», безсумнівно, пам'ятна перемога «синьо-золотих» в Києві, коли точний удар Тейлора так і залишився єдиним у матчі проти «Динамо». До речі, цього бразильця вже немає в складі «Львова», але кістяк, що сформувався в минулому сезоні, у львів'ян залишився. І це безперечний плюс, адже на боці підопічних Блавацького вже буде зіграність у порівнянні з іншими командами, у яких значно видозмінився склад.

Орієнтовні склади:

ФК Львів: Бандура, Адамюк, Братков, Квасний, Борзенко, Сабіно, Мартан, Шина, Пернамбуко, Ренан, Бруно.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Бурда, Кадар, Караваєв, Де Пена, Шепелєв, Гармаш, Циганков, Буяльський, Бесєдін.

3 серпня, субота

«Львов» - «Динамо»
Львів. «Арена-Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua - 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ



Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі