Маріуполь – Олександрія – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку другого туру УПЛ

Українська Прем'єр-ліга. 2-й тур.

Маріуполь - Олександрія - 2:1

Фомін, 78 (пен.), Вакула, 83 - Сітало, 90+5

Вакула, 19 - Мірошниченко, 11, Бабогло, 45, Безбородько, 56, Ковалець, 79

Маріуполь: Худжамов - Кірюханцев, Яворський, Чоботенко, Биков - Чех, Федорчук - Мішньов (Топалов, 75), Вакула, Чурко (Дава, 85) - Фомін (Кащук, 81).

Запасні: Гальчук, Тищенко, Горбунов, Полегенько.

Олександрія: Паньків - Мірошниченко, Бухал, Бабогло, Пашаев - Банада, Ковалець, Гречішкин - Третьяков (Шастал, 43), Безбородько, Лучкевич (Ситало, 80).

Запасні: Білик, Протасов, Довгий, Запорожан, Шендрик.

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Стадіон: ім. В.С. Бойко (Маріуполь)

У суботу, 3-го серпня, відбудеться поєдинок другого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Маріуполь» битиметься проти «Олександрія». Матч пройде в Маріуполі, на поле стадіону «Маріуполь», початок о 17:00.
Невдахи першого туру зіграють між собою вже в найближчий футбольний уїк-енд. Колективи Шарана і Бабича ми звикли бачити у верхній частині турнірної таблиці, однак протистояння з донецьким «Шахтарем» (1:3) і дебютантом Прем'єр-ліги «Колосом» (1:2), відповідно, залишили учасників даної зустрічі без очок. Обом командам належить захищати честь України в єврокубках, так що набирати форму необхідно в найкоротші терміни. Хто зможе обзавестися першими набраними балами після гри в Маріуполь.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Маріуполь» та «Олександрія». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 9

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі