Гучний скандал. Кидався грошима: російський боксер знятий з рейсу

Чемпіон світу WBO Сергій Ковальов потрапив у черговий скандал

Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов з Росії (33-3-1, 28 КО) влаштував скандал в літаку, який здійснював рейс з Форт-Лодердейл у Лос-Анджелес, і був знятий з рейсу службою безпеки.
Перед зльотом одна з пасажирок поскаржилася персоналу авіакомпанії на боксера, який сидів поруч. За її словами, росіянин схопив її за руку і поцілував, а потім почав кидатися в неї грошима. Жінка плакала і поясняла, що не відчуває себе в безпеці, через що Ковальова зняли з рейсу. Боксер не був арештований за свої дії.
Це не перший скандал Ковальова з представницями протилежної статі. Влітку минулого року Ковальов разом з товаришем переслідував жінку, і вона звернулася до суду зі струсом мозку і переломом носа. Росіянин був заарештований і вийшов під заставу в 50 тисяч доларів, йому загрожує позбавлення волі строком на чотири роки.
У наступному бою 35-річний Сергій Ковальов, захищаючи свій пояс WBO, зустрінеться 24 серпня з британцем Ентоні Ярдом (18-0, 17 КО), після чого може провести поєдинок з мексиканцем Саулом Альваресом (51-1-2, 35 КО).
Микола Степанюк Джерело: The Athletic
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 2

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі