Луїш КАШТРУ: «Все зіпсував фатальний відрізок довжиною в три хвилини»

Наставник «Шахтаря» вважає, що його команда показувала стабільність

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував поразку від київського «Динамо» (1:2) в матчі за Суперкубок України:
«Ми були сильні з перших хвилин матчу. У першій половині першого тайму доставили «Динамо» велику кількість складнощів. Повністю контролювали гру. Потім якийсь час гра стала проходити більш збалансовано, однак в кінці тайму ми знову були більш компетентні за суперника на полі, і цей відрізок матчу завершили голом перед самим свистком на перерву.
У другому таймі ми продовжували контролювати гру, знали, що «Динамо» збільшить акцент на атаку, але у нас все одно була перевага. Все складалося для нас непогано, проте потім настав цей фатальний відрізок матчу довжиною в три хвилини, коли «Динамо» провело два голи.
Але нас це не зломило - ми показували стабільність. У нас були моменти в час матчу, що залишився. Замінили Тете тільки тому, що таким було наше рішення - наша гра замін не просила. Ми зараз, звичайно, засмучені. Могли і повинні були перемогти. Так, «Динамо» теж показало себе компетентним суперником, але у нас було в два рази більше ударів по воротах, в два рази більше кутових. Це доводить нашу роботу в атаці. Не вистачило реалізації. Нас це турбує. Наша команда добре показала себе на полі. По такій грі ми не очікували подібного результату...
Звичайно, ми очікували такої гри від «Динамо». Флангова гра зі зміною акцентів. Це приносило нам складнощі, але потім ми пристосувалися до такої манери гри з боку суперника, змогли кардинально вплинути на проблему, і в другому таймі все було зовсім інакше. Пропустили після кутового, а також після швидкої атаки - це стало для нас фатальним. Динамо грає трохи глибше, закривається. У будь-якому випадку, суперник виграв. Це складно приймати, але такий результат».
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 червня 2024, 23:59 0

3 червня синьо-жовта команда у Нюрнберзі проведе спаринг із Німеччиною

Коментарі