Сергій НАГОРНЯК: «Зорі треба виграти в Будучності обидва матчі»

Фахівець вважає, що ці перемоги допомогли б Віктору Скрипнику швидше адаптуватися в команді

Колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк вважає, що «Зоря» є фаворитом у протистоянні з «Будучностю» в кваліфікаційних матчах Ліги Європи.
- Сергію Миколайовичу, чи можна говорити, що «Зоря» повинна спокійно долати чорногорський бар'єр в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Європи?
- До матчу можна багато про що міркувати на цю тему. Погоджуся, що на папері перед матчем за всіма розкладами луганчани є фаворитом в цій парі. Однак не варто сподіватися, що чорногорці здадуться на милість переможцю так просто.
«Зоря» стартує в єврокубках з новим тренером. Тому мотивація у українців буде на високому рівні. Поки ми точно не знаємо, яку гру чекати від оновленої «Зорі», але зрозуміло одне - команда повинна долати чорногорський бар'єр.
Будучность - Зоря. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи
- Чи буде проблемою для «Зорі» той факт, що перший же літній матч команда буде проводити в єврокубках?
- На жаль, але така ж ситуація для наших клубів складається і в зимовий час. Команди йдуть на перерву, потім їм доводиться ранньою весною без ігрової практики в офіційних матчах відразу включатися в змагальний режим.
- Команда за ці 1,5 місяці встигла зрозуміти принципи нового головного тренера Віктора Скрипника?
- Звичайно, часу у нього було і не так багато, щоб познайомитися з новим колективом. Проте, сподіваюся, що Віктору Скрипнику вдалося передати гравцям частину знань, які допоможуть команді.
Плюси і мінуси Будучності - першого суперника Зорі в Лізі Європи
- «Зорю» влітку покинув Олександр Караваєв. Це велика втрата для луганчан?
- Звичайно, він був провідним гравцем «Зорі», допомагав серйозно команді. Проте, думаю, що його перехід в «Динамо» - не головна катастрофа для «Зорі». Незамінних виконавців не буває і Віктор Скрипник вже знає, як вирішити цю проблему.
- У першій грі з «Будучностю» «Зорю» влаштує нічийний результат?
- З одного боку, нічия на виїзді в першому матчі непоганий варіант. З іншого боку, для впевненості на весь майбутній сезон, луганчанам краще було б виграти у «Будучності» обидва матчі. Ці перемоги допомогли б Віктору Скрипнику швидше адаптуватися в команді.
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 1

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі