Джулай коментуватиме АПЛ і Кубок Англії на Setanta Sports

Коментатор Дмитро Джулай буде працювати українською мовою

Як уже повідомлялося, 1 серпня в Україні розпочинає мовлення спортивний телеканал Setanta Sports. Керівниця каналу Setanta Sports в Україні Марія Лисенко розповіла, які коментатори працюватимуть на футбольних матчах:
«Рада повідомити, що Дмитро Джулай приєднається до команди «Сетанта Спорт Україна», він буде коментувати Англійську Прем'єр-лігу і Кубок Англії українською мовою. Також наші глядачі почують прекрасних коментаторів, з якими ми працюємо по Євразії, - Олексія Іванова, Юрія Кириченко, Вадима Плачинду, В'ячеслава Поночевного, Ігоря Бойка і Володимира Клапана.
Влітку минулого року ми перевезли частину продакшена з Дубліна до Києва і створили «віддалену коментаторську кабіну», яка працює в Києві вже рік. І наші коментатори для Євразії російською мовою коментують трансляції з Києва. Тому збільшити кількість коментаторських позицій і посадити коментаторів українською мовою буде не так дорого, як створювати все з нуля.
Подивимося, які будуть вимоги до національних мовників через три сезони. Українська мова нас не лякає. У Казахстані у нас всі три канали отримали місцеві ліцензії і повністю відповідають законодавству Казахстану (мова, реклама і т.д.). У Грузії виходить не місцевий канал, а адаптована версія. Тому подивимося, як ситуація складеться в Україні».
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 18

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі