Шахтар обіграв Копенгаген в контрольному поєдинку

Перемогу гірникам приніс дубль Мораеса

Донецький «Шахтар» провів другий контрольний поєдинок за день. Склад, який можна вважати більш наближеним до основного, зустрічався з чинним чемпіоном Данії, «Копенгагеном».
Українська команда почала дуже потужно і вже на 4-й хвилині зобов'язана була відкривати рахунок. Однак Соломон, замикаючи простріл Додо справа, влучив у поперечину. Втім, скоро «гірники» вийшли вперед. Дубль протягом п'яти хвилин оформив Жуніор Мораес. Спершу він скористався пасом Марлоса, обіграв у штрафному трьох опонентів і пробив точно. А потім отримав м'яч на хід від Патріка і розібрався з голкіпером - 2:0. Під завісу тайму команда Луїша Каштру зменшила оберти, за що й поплатилася. Пятов впорався з ударом Н'Дойе, проте захисники дозволили Хольсе добити м'яч у порожні ворота - 2:1.
Другий тайм став куди менш видовищним. «Копенгаген» провів кілька замін в перерві і почав активніше йти вперед. Втім, «Шахтар» впевнено впорався з проблемою. Так, особливої ​​гостроти біля чужих воріт українська команда не показала, але і у своїх нічого створити не дозволила. А наприкінці гри наша команда повинна була збільшити рахунок - Коваленко увірвався до штрафного і потужно пробив у ближню дев'ятку, однак воротар зумів відбити м'яч в штангу.
2:1 - впевнена не по рахунку, але по грі перемога «Шахтаря». У понеділок, 8 липня, команда також проведе відразу два спаринги - проти сербського «Пролетера» і австрійського «Вольфсбергера».
Контрольний поєдинок.
«Шахтар» - «Копенгаген» - 2:1
Мораес (16; 21) - Хольсе (40).
«Шахтар»: Пятов (Трубін, 59) - Додо, Хочолава, Матвієнко, Ісмаїлі (Бутко, 81) - Марлос, Степаненко, Патрік (Коваленко, 77), Соломон, Тайсон - Мораес (Бланко-Лещук, 81).
«Копенгаген»: Грютебюст (Йорон, 46) - Бенгтссон, Папаяннопулос (Варела, 46), Нельссон, Бартолец - Дарами (Брайанац, 73), Зека (Роерслев, 61), Стейє (Фальк, 46), Хольсе (Томсен, 46) - Вінд (Дагхім, 61), Н'Дойе (Піерос, 46).
ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 06 травня 2024, 18:00 8

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні

Коментарі