Петряк попрощався з фанатами Ференцвароша

Український гравець написав лист уболівальникам свого колишнього клубу

Півзахисник Іван Петряк 1 липня офіційно став гравцем «Фехервара». 25-річний українець перейшов в цей клуб з «Ференцвароша», в якому провів весь сезон 2018/19.
Після переходу Петряк в своєму Instagram написав прощального листа уболівальникам «Ференцвароша».
«Дорогі вболівальники, у мене було достатньо часу подумати, перш ніж сісти писати цей прощальний лист.
Це не завжди легко зробити, але в моєму випадку це дуже легко, тому що мені не потрібно щось вигадувати .... Я просто пишу з відкритим серцем.
У футбольному світі все відбувається швидко, особливо коли ви цього не очікуєте. Так це було в червні 2018 року, коли я прийшов у «Ференцварош». Те ж саме відбувалося і в останні два місяці.
Перш ніж вирушити в новий професійний пригода, я відчуваю потребу - і задоволення - попрощатися і подякувати всім у «Ференцвароші».
Президент, Сергій Ребров, медичний персонал, Орос Паль, Тамаш Хайнал, директора, співробітники, мої хлопці з роздягальні, з якими ми боремося кожну гру на полі за цей герб і весь персонал «Ференцвароша».
Ми провели разом короткий, але важливий і напружений період. Я вірив, що буде інший кінець, але це життя. Життя триває......
Я говорив це багато разів і повторю сьогодні: я переконаний, що цей рік з «орлами» залишиться незгладимим в моїй історії.
Це був рік, коли шанувальники «Ференцвароша» в черговий раз довели, що вони особливі, унікальні, мужні, а також критичні, але здатні розуміти ситуації і перетворювати свою пристрасть в позитивну енергію для команди.
Салют «Ференцварош», який вітав мене з розпростертими обіймами з самого початку моєї кар'єри в клубі.
Моя щира подяка всім шанувальникам і вболівальникам цього великого клубу, який є - і завжди буде частиною мого життя.
З любов'ю, Іван Петряк», - написав українець.

Контракт Петряка із «Фехерваром» вступив в силу з 1-го липня. Раніше повідомлялося, що угорський клуб заплатив «Шахтарю» за його перехід 1,5 мільйона євро, а сам гравець буде отримувати 40 тисяч євро на місяць.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном