Мауро ТАССОТТІ: «Миколенку ще рано грати за Мілан»

Легендарний захисник висловився з приводу можливого трансферу

Легенда «Мілана», а нині асистент Андрія Шевченка в збірній України Мауро Тассотті поділився своєю думкою з приводу інтересу «Мілана» до захисника «Динамо» Віталія Миколенка:

- Миколенко - дуже цікавий хлопець, він ще молодий. Він почав грати за «Динамо» в минулому році і є прогресуючим футболістом, роль якого на полі поки що складно визначити, адже він може зіграти і на лівому фланзі, і в центрі захисту. В даний момент ми з Шевченком використовуємо його на лівому фланзі оборони, але мені здається, що у Миколенка є відмінні якості, щоб грати центрального захисника в тактичній схемі з трьома гравцями на цій позиції.

- Він готовий до італійського чемпіонату, чи поки ще незрілий?
- В італійській лізі, тим більше в такій команді, як «Мілан», є свої нюанси. Але Миколенко - це хороша перспектива, і у нього є все, щоб прогресувати. Але на даний момент я не думаю, що він готовий грати за таку команду, як «Мілан». Йому всього 20 років. Особисто я був би радий побачити його гру в італійському чемпіонаті, тому що це дозволило б йому рости і розвиватися швидше, враховуючи, що наша ліга повністю відрізняється від української. В українській Прем'єр-лізі мало матчів високого рівня. А якщо ви не граєте в таких поєдинках, то вам важко рости.

Олег Дідух Джерело: Pianeta Milan
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі