Андрій ПАВЕЛКО: «Заради таких емоцій варто любити футбол»

Президент УАФ – про розгромну перемогу над Сербією

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував розгромну перемогу над Сербією (5:0) в матчі кваліфікації Євро-2020.
«В першу чергу, хочу відзначити нашого 12-го гравця. Вболівальники до останньої хвилини вели команду вперед, давали свою неймовірну енергетику. Це дійсно фантастика. Заради таких емоцій варто жити і любити футбол.
Я зайшов в роздягальню збірної. В очах наших хлопців можна побачити емоції, але обстановка дуже спокійна. І мені це сподобалося. Всі розуміють, що наступна зустріч з Люксембургом буде дуже важливою.
Зіграти з Португалією у Львові? Буквально тільки що мене про це запитували місцеві вболівальники. Але ми повинні бути чесними і перед киянами, які зачекалися матчів збірної. Потрібно в кожному нашому місті ділитися подібними емоціями. Але найважливіші, найвідповідальніші поєдинки повинні бути тільки у Львові.
Спочатку тренерський штаб хотів грати у Львові. Але ви знаєте, що тут були проблеми з газоном. Точніше сказати, замість нього був город. Довелося добряче попрацювати, тому що Андрій Шевченко поставив дуже чітке завдання - зробити новий газон. І я вдячний всій нашій команді, яка працювала над цим проектом. Це дуже велика праця.
По-перше, потрібно було передбачити необхідні кошти в бюджеті. По-друге, потрібно було підібрати найкращих фахівців в даному питанні. По-третє, був задіяний підігрів, щоб трава встигла вирости за такий короткий термін. Ми додатково співпрацювали з агрономами наших провідних клубів. Була проведена дуже велика робота, яку могли не помітити вболівальники. Але коли наші футболісти і серби вийшли на розминку, то всі говорили про одне: поле у ​​Львові - це топ-рівень і задоволення для самих гравців», - сказав Павелко.
Денис Шаховець Джерело: Терикон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі