Роман ЗОЗУЛЯ: «Звали в Шахтар, давали в три рази більше грошей»

Форвард «Альбасете» міг опинитися в «Шахтарі»

Нападник «Альбасете» Роман Зозуля зізнався, що коли він виступав за «Дніпро», отримав привабливу пропозицію від «Шахтаря»:

«Мене хотів «Шахтар». Дзвонив Ринат Ахметов. Дзвонили після перемоги над «Шахтарем», де я забив за «Дніпро» два голи. Я телефон не знав, та й не сильно вранці люблю брати трубку. Раз п'ять дзвонили.

Взяв, а це Даріо Срна. Привітав з перемогою, сказав, що зі мною хоче поговорити Ахметов. Я спітнів, прокинувся, і як ніби вчора не святкували. Моргаю дружині, кажу, щоб збирала речі, підемо пішки до Донецька. Це жарти все.

Насправді просто сказали, що хочуть бачити мене в «Шахтарі». Ахметов сказав, що не знає мою зарплату, але дає в три рази більше. І за те, що я зараз погоджуся, ще підйомні плюс-мінус 2 мільйони. Після цього ще довго розмовляв з Срною.

Було дуже приємно, що «Шахтар» цікавиться, сам президент дзвонив. Спілкувався з дружиною, гравцями Шахтаря, переговорив з Ракицьким. Розумів, якщо перейду в «Шахтар» - сильно виграю фінансово.

Але там був Луїс Адріано, Луческу, вся атака бразильці. У мене було б мало шансів грати, але ж я на той момент виступав за збірну, в «Дніпрі», виступав у Лізі Європи. Все було добре. Подивіться, що сталося з Селезньовим, з Девічем.

Так що умовити мене було неможливо. До того ж я вихованець «Динамо», у мене динамівське серце».

Раніше Зозуля прокоментував рішення Ярослава Ракицького перейти в «Зеніт».

Олег Дідух Джерело: Бомбардир.ру
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:29 9

Наприкінці бою Тайсону говорили, що він веде в рахунку

Коментарі