ВЕРНИДУБ: «Краще тренера, ніж Хацкевич, в Динамо все одно не знайдуть»

Колишній наставник «Зорі» підтримав свого колегу

Колишній головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб розповів, чи були пропозиції від київського «Динамо», а також поділився думкою про Олександра Хацкевича.
«Чесно скажу, ніяких пропозиції не було. Що мені приховувати? Я кажу як є. Якщо надійде, то про це дізнаєтеся.
Хочете мою думку почути? У «Динамо» є тренер - Олександр Хацкевич. Так, він два роки працює, вони не ставали чемпіонами. Давайте трохи спустимося на землю і подивимося на його склад. Скільки за два роки з'явилося у «Динамо» справжніх, обстріляних і хороших молодих футболістів.
Це чия заслуга? Думаю, перш за все його. Він навіть в цій ситуації не боїться їх ставити, награвати, давати шанс. Це супер. Я не маю права це говорити, нехай мене вибачать керівники «Динамо», але думаю, краще тренера вони все одно не знайдуть.
Дайте людині ще шанс. Упевнений, у нього все вийде. Ой як нелегко буде «Шахтарю» грати з «Динамо». Упевнений на 100%. Я тільки за те, щоб з Сашком перепідписали контракт.
Тому що він був як чудовий суперфутболіст, так само він і чудова людина як став тренером. Відкритий, спокійний. Уявляю, що у нього в душі твориться. Я тут тільки за Хацкевича», - сказав Вернидуб в програмі «Профутбол».
Вернидуб і Зоря: тяжіння більше нема
Володимир Клепач Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі