Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Чемпіонство Генка святкували три дні»

Хавбек збірної України підбив підсумки сезону

Півзахисник збірної України підбив підсумки сезону в Бельгії і поділився очікуваннями від матчу проти Сербії (7 червня):

«Був прекрасний сезон. Це те, чого хочуть всі футболісти і всі команди - стати чемпіонами. До збірної дуже приємно приїжджати. Тим більше, що погода сонячна, відмінні умови для тренувань, будемо з натхненням готуватися до найближчих ігор.

Четверте чемпіонство в історії «Генка» святкували три дні. Потім була заключна гра, після якої всі побажали гарноъ відпустки, а збірникам - удачі в найближчих матчах. Я встиг трохи відпочити з сім'єю, пару днів.

Дійсно, потребував відпочинку, адже було стільки ігор, матчів збірних. Сезон - без пауз. Взагалі ніяких вихідних. Але вже відновився, головне - емоційно. Відпочив, емоційно розвантажився, сповнений сил і енергії для роботи.

З Сербією буде складна гра. Але ми повинні зіграти так, як уміємо, а там вже видно буде, яким буде результат в кінці матчу. У нас хороша команда, кваліфікований склад, все знаю, що робити. Тренерський штаб в будь-якому випадку покаже, як потрібно грати з опонентом.

Найважливіше, що у нас є команда, яка може вирішувати великі завдання. Нам треба налаштовуватися тільки на перемогу. Зрозуміло, що гра буде непростою для нас, так що потрібно готуватися дуже серйозно».

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:47 4

Кияни продовжують підготовку до вирішального відрізку в чемпіонаті