Ворскла – Олімпік – 2:2. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією матчу 32-го туру Української Прем'єр-ліги

У середу, 29 травня, відбудеться матч останнього 32-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Ворскла» прийматиме «Олімпік». Матч пройде в Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. А.Бутовского, початок - о 17:00. Арбітр матчу - Анатолій Абдула (Харків).
«Ворскла» веде з «Десною» заочну боротьбу за Кубок престижу, який буде вручений тому, хто займе 7-ме місце в чемпіонаті. У обох команд - по 41 очку, але полтавчани мають перевагу за особистими зустрічами. Їм потрібно зіграти не гірше, ніж чернігівський клуб в Одесі.
А ось «Олімпік» (33 очка) бореться за виживання в Прем'єр-лізі. Щоб не дати шансів львівським «Карпатам» (30 очок) піти від зобов'язання грати в перехідних матчах, донецькому клубу достатньо зіграти внічию в Полтаві. Всім командам доводиться грати по складному графіку: через три дні, і ключовим стане фактор відновлення від попередньої гри.
У поточному сезоні УПЛ «Ворскла» і «Олімпік» зустрічалися вже 3 рази. Причому кожен матч проходив у впертій боротьбі, і підсумкової переваги немає ні в однієї з команд. 29 липня донецький клуб виграв удома з рахунком 1:0, а 28 жовтня полтавці взяли реванш за поразку з рахунком 2:1. Навесні команди зіграли внічию в рамках другої шістки - поєдинок 5 травня у Києві завершився внічию з рахунком 1:1.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «Олімпік».
Див. також: Ворскла - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:04 6

Лондонський клуб націлився на Артема Довбика

Коментарі