ГОРІЛИЙ: «У першому таймі Динамо поплатилася за вальяжність»

Колишній захисник збірної України вважає, що киянам не вистачає хороших захисників

Колишній захисник збірної України Володимир Горілий вважає, що «Динамо» не вистачає футболістів, які добре діють у відборі.
«У зустрічах зі «Львовом» та «Маріуполем» , «Динамо» і «Шахтар» спочатку вважалися фаворитами. Але обидві команди тільки після перерви змогли дотиснути своїх супротивників. Команда Олександра Хацкевича вже дуже вальяжно розпочала поєдинок. Може, це пов'язано з тим, що кияни виступали в експериментальному складі. Львів'яни комфортно себе почували біля воріт Георгія Бущана, про це красномовно говорить і статистика ударів у площину. Але зате після перерви біло-сині додали у багатьох компонентах, так і суперник, як мені здається, підсів.
Але у «Динамо», як і раніше залишається купа проблем, головна з яких, вважаю, - це обмежена кількість футболістів, які добре діють у відборі. Це видно насамперед по матчах на міжнародній арені.
А що стосується «Шахтаря», то в статусі чемпіонів гірники в другому таймі почали діяти розкутіше, і це відразу позначилося на результаті», - сказав Горілий.
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів