Сергій МЯКУШКО: «Вперше грав за такого дощу»

Півоборонець «Карпат» – про перемогу над «Десною» (2:0)

Автор красивого голу у ворота «Десни» відзначив, що «Карпати» - не та команда, яка опускає руки. Після цієї перемоги «Карпати» набрали 29 очок і посідають 10-те місце в турнірній таблиці.

«Це був важкий матч. Складні погодні умови далися взнаки. Мабуть, не тільки я грав вперше за такого сильного дощу. Ми грали в меншості, тому ця перемога тим цінніша для «Карпат». Велика подяка людям, які прийшли на стадіон. Вони не звертали увагу на наше турнірне становище, на сильний дощ і продовжували нас підтримувати. Повірте, ми все це чуємо і бачимо на полі».

«Мій гол? В таких випадках, напевно, кажуть, що нарешті камінець із взуття вилетів. Безперечно, ми всі працюємо задля цього. Наші воротарі стабільно залишаються після тренувань і ми відпрацьовуємо дальні удари. Це заслуга всього колективу. Головне - не встановити м'яч у калюжу. В тій частині поля, де було призначено штрафний удар, було порівняно сухо. Тому дощ ніяким чином не зашкодив мені».

«Карпати» - не та команда, яка опускає руки. Ми опинилися в непростій ситуації. Не можна розчаровуватися, треба працювати, оскільки попереду багато боротьби», - сказав Мякушко.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі