Вадим ЄВТУШЕНКО: «Аякс надламався після другого голу»

Спеціаліст підвів підсумки матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів

Відомий український тренер Вадим Євтушенко прокоментував перемогу «Тоттенхема» над «Аяксом» (3:2) у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.
«Обидві команди шукали шанси біля воріт. «Аякс» першим відкрив рахунок, потім розвинув свою перевагу. Здавалося, у голландців все під контролем. Але британці не здавалися. Можливо, Аякс в якийсь фазі гри трохи заспокоївся, і «Тоттенхем» тут же реалізував свій шанс. Як і в матчі «Ліверпуля» з «Барселоною», перший гол «Тоттенхема» допоміг йому підбадьоритися і повірити в свій шанс. «Аякс», навпаки, отримав психологічний надлом. Англійці цим скористалися і тут же забили другий гол, потім третій. Це було неймовірно.
Окремо варто відзначити команду Почеттіно. Після першого тайму і 0:2 особливих передумов до того, за рахунок чого британці можуть переламати хід гри і створити проблеми «Аяксу», не було. У другому таймі «Тоттенхем» перетворився і після першого гола англійці підбадьорилися і повірили в свій шанс. Особливо заслуговує на похвалу Лукас Моура, який неймовірним чином реалізував свої моменти і блискуче зіграв на вістрі атаки. «Аякс», мені здається, надламався після другого пропущеного гола, оскільки м'яч вийшов образливим, коли воротар із захисником просто не зуміли розібратися один з одним. Хоча потім у «Аякса» теж була можливість забити гол. «Тоттенхем» теж проводить неймовірний сезон, витягнувши щасливий квиток. Спочатку у «шпор» була ситуація з «Манчестер Сіті», коли рефері не зарахував гол в їх ворота на останній хвилині, і ось тепер англійці забили переможний гол за три секунди до фінального свистка», - зазначив Євтушенко.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Коментарі