Артем ФРАНКОВ: «Півфінали ЛЧ виступили похоронами тактики»

Спеціаліст підбив підсумки перемоги «Тоттенхема» над «Аяксом» (3:2)

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів «Аякс» - «Тоттенхем» (2:3).
«М-да. Де Лігт може йти в «Барселону», разом з Онаною. Той випадок, коли скажеш, що все справедливо. Той випадок, коли продовжиш - але як же все це несправедливо!!! Скільки ж разів «Тоттенхем» грав з «Ліверпулем», а?!
Після такого фіналу «неЧелсі» - «неАрсенал» буде виглядати якось несиметрично, погодьтеся! Неймовірна Ліга, ні в які рамки, ні в які прогнози... Як дивитися інший футбол, а?
31-го січня 2018-го року Лукас Моура перейшов в «Тоттенхем» з ПСЖ за 25 мільйонів фунтів. По-моєму, перекрив цю суму, а ПСЖ ще раз продемонстрував свої селекційні можливості. Найцікавіше - цей бразилець і в Лондоні гравець ротації. Моура... Вейналдум... Орігі... До чого це??
А чи не виступили відповідні півфінали свого роду похоронами тактики? У розумних межах, але все ж. По-моєму, таке не можна розкладати по схемам - тут волі, характеру, пристрасті, нервів (і нестачі оних) на порядок більше, ніж будь-яких нав'язливих мудрувань!», - написав Франков в твіттері.
Михайло Шаповалов Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 13:14 0

Початок поєдинку був відкладений через повітряну тривогу

Коментарі