КЛОПП: «У футболі реально вибратися навіть із безвиході»

Головний тренер «Ліверпуля» – про вихід у фінал Ліги чемпіонів

Наставник «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував розгромну перемогу над «Барселоною» (4:0) в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, завдяки якій англійський клуб вийшов у фінал турніру. Нагадаємо, в першому матчі «Ліверпуль» зазнав поразки з рахунком 0:3.
«Володіючи м'ячем, ми повинні були діяти холоднокровно і одночасно авантюрно. Всі стандартні ходи «Барселона» читала дуже добре. Треба бути непередбачуваним - це легко вимагати, але важко виконати. Я не бачив кутового. Вудберн повернувся до мене і запитав: «Що сталося?»
Це було поєднання таланту і неймовірного бажання, якого я не бачив раніше. У таких матчах ти повинен бути по-справжньому впевнений. Орігі і Шак грали не так часто, не відчували ігрового ритму і всіх цих речей. Така гра дуже важлива для них і для всієї команди. Це свідчить, що в футболі все можливо. Реально вибратися навіть із безвиході.
Просто виграти - вже було важко, а виграти і не пропустити ... Не знаю, як нам це вдалося. Я не англієць, так що краще слів я не знайду, це було чудово. Джеймс Мілнер після матчу плакав на полі, це означає для нас дуже багато, для всіх нас. Це найкраще, що є у футболі. У світі відбувається чимало речей, але ця атмосфера - дуже особлива.
Наш воротар зробив всі ці сейви - він дуже сильний. Є голкіпери, які грають більш ефектно, але він завжди викидався на м'яч. Не знаю, як у нього це виходить», - сказав Клопп.
Денис Шаховець Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 14:34 0

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах

Коментарі