Мадрид. Костюк завершила виступи на турнірі

16-річна українка в трьох сетах поступилася Христині Плішкова з Чехії

Українська тенісистка Марта Костюк (№320 WTA) програла перший матч основної сітки на грунтовому турнірі серії Premier Mandatory в Мадриді.
У третьому для себе поєдинку на турнірі 16-річна українка, яка стартувала з кваліфікації, поступилася Крістіні Плішковій (№85 WTA) з Чехії.
Мадрид. Перше коло
Крістіна Плішкова (Чехія) - Марта Костюк (Україна) - 3:6, 6:3, 6:2
Після двох матчів кваліфікації хотілося подивитися гру Марти «вживу». Але до кінця зрозуміти в якій вона зараз перебуває формі так і не вдалося.
У першому сеті проти другої за силою Плішкової Марті вдавалося вигравати більше очок, але це стало результатом провальної гри Крістіни: 6 подвійних помилок, 42% першої подачі зробили свою справу. Далі вона заграла впевненіше, а Костюк не змогла додати. Все-таки два матчі кваліфікації забрали багато сил, і не тільки фізичних.
У другій партії гра йшла до рахунку 4:3 на користь Плішкова, після чого у Марти шансів не було, в третьому - аналогічна ситуація сталася навіть раніше. Після 2:2 Костюк під нуль програла 3 гейми + три очки на своїй подачі (15 поспіль), далі було два нереалізованих матчболи чешки і логічне завершення поєдинку.
В цілому, очікування були більшими, ніж те, що ми побачили. Тим більше проти такої суперниці. Але радує те, що Марта потихеньку повертається, тому продовжуємо вірити і чекаємо нових перемог.
У другому колі Плішкова гратиме проти Донни Векич з Хорватії.
Раніше турнір також покинули Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко. Катерина Козлова свій матч виграла.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі