Джерело: Шахтар цікавився португальським тренером Жозе Гомешем

«Гірники» проявляли інтерес до фахівця, коли той працював з «Ріу Аве»

Чемпіон України «Шахтар» цікавився персоною португальського тренера Жозе Гомеша, коли той працював на посаді коуча «Ріу Аве».
Про це повідомив аргентинський голкіпер «Редінга» Даміан Мартінес, який зараз працює в англійській команді під керівництвом Гомеша.
«Жозе Гомеш - відмінний менеджер. Я не знав його раніше, але чув про нього тільки хороші відгуки. У нього був дійсно відмінний період в «Ріу Аве» і я чув, що «Шахтар» хотів бачити його у себе», - заявив 26-річний страж воріт.
Відзначимо, що Жозе Гомешу 48 років і на тренерському містку він з 1995 року. Працював наставником ряду португальських команд, переважно другого ешелону, а також з угорським «Відеотоном» і декількома клубами азіатського регіону.
«Ріу Аве» Жозе Гомеш очолював з липня по грудень 2018 року, після чого отримав пропозицію з Англії очолити «Редінг», з яким зараз бореться за збереження прописки в Чемпіоншипі.
Нинішнім наставником «Шахтаря» є португалець Паулу Фонсека, контракт якого закінчується влітку наступного року. У той же час, в пресі раз у раз з'являється інформація про інтерес до персони Фонсеки з боку закордонних клубів. Останнім з таких згадувалась «Рома», яка веде пошук головного тренера на наступний сезон.
Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі