Тренер Інгульця: «Ми вже здійснили подвиг»

Сергій Лавриненко - про перемогу над «Зорею»

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував перемогу своєї команди над «Зорею» 2:1 в півфіналі Кубка України:

«Зараз тільки позитивні емоції, ми вписали свої імена в історію клубу, Кубка України. Команді Першої ліги вийти в фінал, пройти три команди з УПЛ ... Я вважаю, що це дорогого коштує. Хлопці молодці.

Я дуже пишаюся хлопцями, хочу привітати вболівальників, які прийшли на стадіон, це їхня заслуга, вони гнали нас вперед. Дуже дякую. Спасибі президенту, що він вірить в нас до кінця. Ми стараємося, працюємо, клуб молодий і швидко розвивається. Не будемо на цьому зупинятися, рухаємося вперед.

Неправильно буде сказати, що ми переграли «Зорю», суперник мав свої шанси. Ми, вивчаючи суперника, розуміли, що це одна з кращих команд в УПЛ, яка діє на контратаках. Попереджав, що у «Зорі» одна з найвищих командних швидкостей. Якщо дамо вільні зони, простір, нам буде дуже важко. Забили гол, почали будувати гру від результату.

Розуміємо, що ми вже зробили подвиг. Не у кожного футболіста в житті бувають такі моменти. Ми йдемо поступово, немає мети перестрибнути всі труднощі, грати в єврокубках ... Ні, ми будуємо структуру поступово, президент вкладає великі кошти. Коли все це буде йти в ногу з командою, тоді можна буде говорити про інші цілі. Просто локально досягти якоїсь мети, потім звідти впасти, це не шлях нашого президента».

Олег Дідух Джерело: ФК Інгулець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:44 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі