МАЛИНОВСЬКИЙ: «Дуже важке поле, але для нас найважливіше - результат»

Півзахисник збірної України задоволений, що вдалося здобути перемогу над Люксембургом

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський прокоментував перемогу над збірною Люксембургу (2:1) у відборі на Євро-2020.
- Грали на важкому полі, м'яч дуже дробив. Начебто і полили поле перед грою, а передачу ... Це не відмазка, звичайно. Ми чекали такої гри. Пропустили непотрібний м'яч і потім вже потрібно було забивати самим. У підсумку забили потрібні м'ячі. Думаю, це найголовніше. Для нас потрібна була перемога.
- Чи не було недооцінки суперника?
- Ні. Хлопці до кінця вірили, що можемо забити і бігли вперед, поспішали. У підсумку забили м'яч, який важливий для нас. Сюди ми їхали за результатом. Звичайно, хотілося показати наш футбол. Але важко на такому полі грати і показувати наш кращий футбол. Тому в другому таймі стало більше передач за спину. Тому що важко - якщо йде передача потрібно два, три, чотири торкання, щоб обробити м'яч. Дуже важке поле, але для нас найважливіше - результат.
- Руслан, згадай свій асист на 90+2-й хвилині?
- Добре замкнув хлопець! Головою здорово вклинився.
- Поле - найбільша проблема в сьогоднішньому матчі?
- А як розкрити оборону на поганому полі? Коли швидкість м'яча падає, ти віддаєш, а він дробить. Були робили помилки навіть в простих ситуаціях. Які ми в основному не робимо. Так, сьогодні, може, щось не виходило, але в першу чергу для нас зараз важливий результат.
- Андрій Шевченко просив грати низом, не піднімати м'яч вгору. Це допомогло?
- Ми так почали грати і було важко. Але потім ми почали трохи більше підключати фланги. І в Жені Коноплянки був простір, він кілька разів обігрував, робив передачі. Але, повторюся, на такому полі важко обробляти м'яч. А коли ми стали програвати 0:1, вони стали ззаду всією командою, важко було. За таким полю, по такій грі ... Нам потрібні очки - у нас завдання потрапити на Євро.
- Нічия в матчі Португалія - ​​Сербія на руку вам?
- Важко сказати. Зараз ми дивимося на свою гру і у нас в червні буде два дуже важливих гри, в яких ми повинні брати максимум очок. Спочатку граємо з Сербією, добре, що це буде перша гра. Ми зможемо добре підготуватися і бути у всеозброєнні до цього матчу. Тим більше, граємо вдома. А зараз здобули чотири очки на виїзді - це досить непогано.
Максим Гаптар Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі