Андрій ШЕВЧЕНКО: «Люксембург вміє грати в футбол»

Наставник збірної України прокоментував поєдинок з Люксембургом (2:1)

За словами Шевченка, збірна України заслужила гол наприкінці матчу із Люксембургом, здобувши важливу з турнірного боку перемоги.

- Чи була сьогодні збірна України сильнішою по грі?
- По-різному можна оцінювати цю гру. Тому і важка тренерська робота, що через себе потрібно пропускати такі ігри. Найголовніше сьогодні результат. Велике спасибі уболівальникам, які добре нас підтримували. Цей штрафний, який заробив Циганков .... Вважаю, везіння потрібно заслужити.

Хочу зробити великий комплімент Люксембургу. Вони вміють грати в футбол. Команда добре готова фізично. Є швидкі і технічні гравці, які створили нам великі проблеми.

- Наскільки серйозною є травма Караваєва?
- У нього два розсічення в одному місці. Одне вже зашили. Друге - поки ні. Воно не таке велике. Подивимося, як він буде себе почувати, коли повернеться до клубу.

- Чи мріяли очолити групу після двох турів?
- Ми чекали два важких матчі. Березень - завжди важкий місяць для України. Десь позначається не найкраща форма наших гравців. Але я не чекав такого важкого матчу. У нас було багато помилок, хлопці десь загубили структуру гри. Я нікому не можу пред'явити претензії по самовіддачі, всі старалися. Хлопці боролися до кінця. Нам пощастило, що забили в кінцівці і виграли цей матч.

Були дві речі, які вплинули на гру - ми програли багато єдиноборств і багато підбирань. У цьому плані не зовсім добре зіграли.

- Небезпечні штрафні бив Коноплянка. Чому?
- Була установка, на якій ми визначили групу гравців, які виконуватимуть штрафні. У цю групу входили Коноплянка, Малиновський, Безус та Циганков. Незадоволений був Малиновський? Я не дивився за його реакцією. Є чотири гравці, які вирішують між собою, хто буде бити.

- Чи здивував вас Люксембург?
- Не дуже. Сподобалося, як вони фізично були готові. Знав, що вони вміють грати і добре виходять в контратаки. Люксембург вдома може бути сюрпризом завжди. В останні роки Люксембург вдома будь-якому супернику створював проблеми. Ми про це добре знали.Сергій ЦИБА з Люксембургу

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:00 0

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі