Матч-центр

БК Марафон реєстрація та вхід в особистий кабінет

Перейти на сайт
Рейтинг
3.80
Відгуки
7
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
4.0/5
Зручність сайту
3.0/5
Служба підтримки
4.0/5
🎁 Бонус за реєстрацію €120
📲 Додаток Android, IOS
💲 Валюта USD, EUR и др.

Перед тим як прийняти ставку у гравця, кожна букмекерська контора просить його зареєструватися і створити особистий кабінет. І Марафон не є винятком - для гри необхідний аккаунт. В цій статті детально розібрано, що собою являє реєстрація в БК Марафон, що компанія пропонує новим клієнтам і як виконати вхід в особистий кабінет.

БК Марафон реєстрація - покрокова інструкція

Реєстрація на Marathonbet за замовчуванням передбачає заповнення повної анкети з особистими даними. Ніякої швидкої реєстрації в 1 клік або через номер телефону. Пункти багато в чому стандартні, але окремо варто виділити кілька важливих моментів:

  • Ім'я користувача. Це те, як вас буде бачити система, тут потрібно придумати унікальну комбінацію від 3 до 32 символів.
  • Секретне питання служби підтримки. Багато налаштувань всередині облікового запису змінюються тільки за допомогою працівника техпідтримки. Для ідентифікації клієнта встановлюється секретне питання і відповідь. Будь-яке спілкування з оператором, незалежно від обраного способу, починається з відповіді на секретне питання. Варто запам'ятати відповідь, інакше доведеться довго доводити, що аккаунт не вкрадений. Такий підхід може здатися зайвим, але багато в чому через підвищену безпеку у букмекера Марафон так багато хороших відгуків.
  • Валюта. Валюту вибирайте відповідно до відповідних способів оплати. Однак не варто сильно зациклюватися на цьому моменті. Валюту рахунку можна змінити в подальшому, звернувшись в службу технічної підтримки.

Після завершення реєстрації гравцеві присвоюється номер рахунку. Надалі потрібно пройти верифікацію особистості, завантаживши на сайт копію головного розвороту паспорта.

Марафон букмекерська контора вхід в особистий кабінет

Для входу в особистий кабінет використовується зв'язка логін/пароль. В якості логіна може виступати номер рахунку, ім'я користувача або адреса електронної пошти. Пароль гравець задає самостійно при реєстрації. Тут варто звернути увагу, що в якості логіна може використовуватися тільки щось одне. Якщо користувач вибрав номер рахунку, то ім'я користувача або адресу електронної пошти вже не підійдуть. Налаштування логіна можна змінити в особистому кабінеті в розділі «Особисті дані». Змінити цей пункт можна в будь-який час.

У БК Марафон вхід за заданим логіном здійснюється скрізь. Це стосується не тільки офіційного сайту, але і мобільного додатку.

FAQ

➦➦ Чи можна пройти реєстрацію в через мобільний телефон?

✔️ Так. Створити обліковий запис можна як через мобільний додаток, так і через мобільну версію сайту.

➦➦ Чи довго проходить ідентифікація облікового запису?

✔️ Ні. Ідентифікація облікового запису займається всього кілька хвилин.

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить