Матч-центр

1win дзеркало на сьогодні: альтернативний доступ на офіційний сайт БК

Перейти на сайт
Рейтинг
4.50
Відгуки
133
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
5.0/5
Лінія
5.0/5
Ставки лайв
5.0/5
Зручність сайту
4.0/5
Служба підтримки
4.0/5
🎁 Бонус за реєстрацію 1200 $
🔑 Промокод немає
📲 Додаток Android, iOS, Windows
💲 Валюта UAH, USD, EUR та ін.

1win - це досить молода букмекерська компанія, котра почала свою діяльність в 2016 році. Зараз у неї вже тисячі користувачів по всьому світу і армія гравців з кожним днем зростає. Для того, щоб впевнено почувати себе на міжнародному ринку, сайт переведений на десятки мов.

Однак у ряді країн доступ до офіційного сайту блокується, що робить 1win вхід скрутним. У даній статті ми розглянемо, чому це може відбуватися, як використовувати дзеркала для обходу блокувань і які є альтернативні способи зробити це.

Ліцензія 1win

Почнемо з того, що букмекер працює за ліцензією Кюрасао, якої достатньо для діяльності в більшості країнах світу. Але є ряд держав, які вимагають отримання ще й місцевої ліцензії, яку БК не набуває, так як вона не вигідна ні самій компанії, ні гравцям, які будуть платити великі податки за виграш. Саме в таких країнах може знадобитися дзеркало.

Чому блокують дзеркала 1win, і хто це робить?

Блокуванням офіційного сайту і дзеркал займаються державні служби нагляду. Так як БК працює без ліцензії, яку може вимагати держава, не приймаючи міжнародну, її сайти потрапляють в чорний список.

За сайтом і дзеркалами йде справжнє полювання - працююче дзеркало 1win залишається таким не більше кількох діб, після чого блокується. Це змушує букмекера регулярно створювати нові робочі посилання, а гравців шукати їх. Щоб полегшити пошуки і отримати регулярний доступ до ставок, компанія пропонує різні способи, про які мова піде нижче.

Що таке дзеркало 1win

Дзеркало - це повна копія офіційного сайту компанії, але розташована за іншою адресою. 1win дзеркало пропонує гравцям все такі ж функції, які є і на основному сайті. Тобто, беттер може пройти реєстрацію, поповнити рахунок, робити ставки, отримувати бонуси, виводити виграші і так далі.

Як знайти робоче дзеркало 1win на сьогодні

Є два основних способи знайти сайт-клон:

  • Використовувати пошукову систему.
  • Запросити посилання у самого букмекера.

Перший спосіб дуже простий - потрібно ввести пошуковий запит і переглянути результати видачі. Там будуть різні сайти-партнери букмекерської контори, спеціалізовані форуми, групи, блоги, які пропонують 1win дзеркало на сьогодні.

Другий спосіб полягає у відправці запиту самої БК. Зробити це можна по електронній пошті або в онлайн-чаті. У відповідь буде надіслано посилання на робоче дзеркало.

1win дзеркало - повна версія

Вище вже говорилося про те, що 1він дзеркало - це повна копія офіційного сайту БК. Коли гравець входить в нього, він отримує повний доступ до всіх функцій і можливостей. Більш того, в особистому кабінеті зберігається рахунок, бонуси, кошти, статистика. Вся інформація передається на єдиний сервіс букмекера, тому немає ніякої різниці звідки беттер увійде в аккаунт - через дзеркало, сайт або додаток.

Використання офіційного сайту букмекерської контори

Якщо гравець хоче виконати 1win вхід саме через сайт, а не його клон, то зробити це можна різними способами. Про всіх них ми детально розповімо далі в статті. Варто відзначити, що відвідування дзеркала повністю легально і не порушує законодавства.

Як увійти на дзеркало?

Вхід в 1win дзеркало виконується точно так же, як і через основний сайт. Для цього користувач повинен ввести свій логін і пароль, після чого система перенаправить його в особистий кабінет. Ніяких труднощів зі входом виникнути не може, так як вся інформація про беттера зберігається на єдиному сервері букмекера.

Як завантажити дзеркало 1win?

Сайт-клон не потрібно завантажувати. Щоб увійти на нього, гравцеві досить просто перейти по робочому посиланню на дзеркало і ввести зв'язку логін/пароль.

Альтернативні способи доступу

Робоче дзеркало 1win - це не єдиний спосіб обходу блокування сайту. Варто відзначити, що в Україні сайт БК не блокується, але можуть виникнути проблеми з доступом через технічні причини або проблеми з провайдером. У таких випадках також можна використовувати клон або альтернативні способи.

ВПН

Програми VPN є як платні, так і безкоштовні, тому знайти підходящу для гравця не складе труднощів. Такі програми "маскують" адресу беттера, тим самим він видно для системи, як користувач з країни, де сайт не заблокований. Це дозволяє без проблем перейти на портал і почати робити ставки. До недоліків цього способу можна віднести зниження швидкості завантаження сайту.

Проксі

Проксі також змінює адресу гравця, дозволяючи обходити заборони. Але цей спосіб підійде тільки для користувачів, у яких є досвід в налаштуванні.

Tor

1win вхід можна зробити, встановивши браузер Тор - це браузер, робота якого заснована на технології ВПН. Тобто, він змінює адреси і дає можливість обходити будь-які блокування.

Часті питання

➦➦ Чи можна вирішити проблему блокування раз і назавжди?

✔️ Так, для цього достатньо встановити додаток на свій смартфон. Його роботу неможливо заблокувати, і воно дає стабільний доступ до ставок.

➦➦ Не можу увійти на сайт БК, що робити?

✔️ Є кілька способів: використовувати додаток, якщо воно встановлено, знайти дзеркало або виконати вхід через описані вище способи.

➦➦ Чи можна повторно зареєструватися через дзеркало?

✔️ Ні, повторна реєстрація категорично заборонена, потрібно використовувати вже існуючий аккаунт.

Олександр Грінник, Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить