ЗАХОВИЧ: «Россияне, играйте в хоккей!»

Златко советует россиянам не играть в футбол, а тренер тычет средний палец

Головний тренер збірної Словенії з футболу Матьяж Кек образив російських фанатів, а з ними і всю збірну Росії своїм провокаційним жестом. 48-річний чоловік показав середній палець руки уболівальникам, коли ті намагалися сфотографувати його на пам'ять в аеропорту Шереметьєво. Тренеру не сподобалося, що люди, які зібралися в аеровокзалі, були одягнені в шарфи з російським прапором.

Взагалі вся словенська делегація, що прибула у Москву на перший матч плей-офф відбору на ЧС-2010 проти збірної Росії, вела себе дуже зухвало по відношенню до оточуючих.

Такого в Москві не бачили, навіть коли збірна Бразилії приїжджала до столиці. «Пентакомпеони», не дивлячись на свій зірковий статус, вели себе дуже скромно і не відмовляли уболівальникам в фотографування.

Але у збірній, яка насилу потрапляє в список 50 кращих національних команд світу, прийнято ставиться до Росії зі зневагою.

Зокрема легенда словенського футболу Златко Захович заявив, що не сумнівається в успіху своєї команди.

«Росіяни, грайте в хокей, - розмірковує ветеран. - Андрій Шевченко кращий, ніж ваша головна зірка Андрій Аршавін. Росія - взагалі не футбольна країна. Я бачив матч ЦСКА - «Манчестер Юнайтед» в «Лужниках». Там були напівпорожні трибуни! Значить, футбол у вас не цікавий. Впевнений, у вас вже всі вирішили, що Словенія - прохідний варіант. Так що гравці розслабляться, вболівальники не прийдуть на стадіон, а ми тим часом забезпечимо собі місце на чемпіонаті світу».

Більшість гравців зі збірної Словенії підтримують ветерана. Вони як один роздають інтерв'ю, що Росія - це найкращий варіант, який тільки міг попастися.

А збірній Росії залишається довести емоційному тренеру, що така поведінка не гідна бути присутнім на світовій першості.

sportanalytic.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 05 мая 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас и Паула Бадоса больше не вместе

Комментарии