Тайм - ЛТК - 2:1

Виявилось, що не до розгрому

Ніхто не прогнозував, що «Тайму» прийдеться так важко, щоб здобути перемогу. Судячи із матчів першого туру, львів'яни мали розгромно перемагати гостей. Але не так склалось, як гадалось.

Підопічні Станіслава Гончаренка з перших хвилин насіли на ворота Ципуна, але луганчани дуже вміло оборонялись. Загалом гості весь поєдинок захищались, вони розуміли, що у відкриту гру із чемпіоном країни не зіграєш. Але оборонялись настільки вміло і вдало, що у «Тайму» майже не виникало моментів для взяття воріт, а все, що виникало, парирував Ципун.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 4-й хвилині матчу, тоді Дмитро Бондар пробивав по воротах, м'яч зрикошетив від захисника і влучив у штангу. Відразу після кутового той ж Бондар пробивав, але на місці був Ципун. Згодом кіпер гостей ще дуже багато разів рятував свою команду. Впродовж двох хвилин Ципун парирував удари Овсяннікова, Легчанова і Кондратюка. На 12-й хвилині удар Чепорнюка прийшовся прямо у воротаря.

Спостерігаючи за тим, як команда ніяк не може забити гол, Станіслав Гончаренко вирішив взяти тайм-аут. Після хвилинної перерви і настанов своїм підопічним коуч вирішив випустити замість Олександра Бондаря Ільдара Макаєва. Він дещо розворушив гру «Тайму». І відразу львів'янам вдалось забити. Чепорнюк розхитав Стрільця і пробив під опорну ногу Ципуну. Але не пройшло й півхвилини, як луганчани відігрались. Довгою передачею закинули м'яч за спини захисникам і Ятло разом із Стрільцем вийшли на одного Лисенка - 1:1. До закінчення першого тайму шанс знову вивести свою команду уперед мав Легчанов, але після його удару зі штрафного воротаря підстрахував Золотухін, а удар Павленка відбив Ципун.

З початку другого тайму «Тайм» повністю замкнув луганчан на їхній частині майданчика. За перші чотири хвилини львів'яни мали два стопроцентні моменти, щоб вийти вперед. Спочатку удар Кондратюка прийняла на себе перекладина, а згодом Павленко, який очікував на м'яч на дальній стійці, із трьох метрів влучив у воротаря. Львів 'яни продовжували натиск на ворота гостей, а у луганчан була надія лише на далекі закиди воротаря або захисників.

На 28-й хвилині підвів «ЛТК» Тмьонов. Він у простій ситуації у центрі поля збив Легчанова і отримав другу жовту картку. Але і втрьох підопічні Валерія Туркіна виглядали дуже достойно і витримали ці дві хвилини пекла.

Але все ж таки «Тайму» вдалось дотиснути гостей. На 36-й хвилині Якунін пробив здалеку, Ципун відбив перед собою, а Легчанов добив круглого у сітку. Вимучена, але така важлива перемога «Тайму»

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) - «ЛТК» (Луганськ) - 2:1

«Тайм»: Лисенко - Якунін, Овсянніков, Легчанов, Кондратюк - О.Бондар, Д.Бондар, Павленко, Чепорнюк - Макаєв.
«ЛТК»: Ципун - Тмьонов, Золотухін, Дрьомов, Юрков - Заворотний, Ятло, Івонко, Стрілець.
Голи: Чепорнюк (15), Легчанов (36) - Стрілець (15).
Арбітри: Воложенко (Харків), Літвінов (Донецьк).
Попередження: Тмьонов (2)
Вилучення: Тмьонов (28).

Удари (в ствір): 27 (18) - 8 (3).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 29 апреля 2024, 10:58 0

Последние определились в Азии