Анонс матча Карпаты – Металлист

Час набирати обертів

Напередодні надпринципового поєдинку 8-го туру Прем`єр-ліги між львівськими «Карпатами» та харківським «Металістом», що відбудеться на стадіоні «Україна» 21 вересня, клубна телестудія «зелено-білих» зафільмувала передматчевий ролик «Час набирати обертів», розміщений на офіційному сайті клубу.

Саме під таким гаслом «Карпати» у неділю вийдуть на гру проти «Металіста». До цього матчу обидва суперник підійшли не в кращому настої. Львів'яни поступилися в кубковій грі першоліговому ПФК «Олександрія», а «Металіст» - в Стамбулі так і не зумів уникнути поразки з мінімальним рахунком від «Бешикташу».

На передматчевій прес-конференції головний тренер Олег Кононов зазначив:
- З нетерпінням чекаємо цієї гри. Оскільки попередній матч в Олександрії ми провалили, цей поєдинок дуже важливий в плані результату, щоб гравці почули впевненість в собі. Це найголовніші завдання і цілі. Ми серйозно проаналізуємо матч наших суперників у Кубку УЄФА. Готуємося до матчу з «Металістом» з огляду на наш склад і враховуючи модель гри суперника. Яку схему ми запропонуємо у неділю, я говорити наразі не хочу.

Після травми готується у загальній групі Сергій Пшеничних, який не грав в Олександрії. Під час перерви у Прем'єр-лізі, яку «Карпати» провели на зборах в Угорщині, в таборі «зелено-білих» перебувало чимало новачків. Наразі тренерський штаб дозаявив 26-річного нападника Сергія Кузнєцова, останнім клубом якого був представник першого російського дивізіону «Носта» (Новотроїцьк). В українській вищій лізі Кузнєцов дебютував у 2005 році, коли відіграв 12 матчів за «Ворсклу». Чи буде грати новачок команди Сергій Кузнецов проти «Металіста», залежатиме від нього і від того, як він себе проявить на тренуваннях.

В рамках чемпіонатів України «Карпати» та «Металіст» зустрічалися 18 разів: 4 перемоги львів'ян,5 нічиїх та 9 перемог харків'ян, м'ячі 14-20. Востаннє «зелено-білі» перемагали «жовто-синіх» ще 13 квітня 2003 року, у Львові - 2:0. Загальний баланс ігор у Львові - 9: +3=2-4, м'ячі 8-6, у Харкові - 9: +1=3-5, м'ячі 6-14.

Матч «Карпат» проти «Металіста» з ініціативи керівництва львівського клубу розсудить польський арбітр Роберт Малек, який стане першим закордонним арбітром Прем'єр-ліги і загалом першим представником Польщі в українських чемпіонатах. Цікаво, що як для «Карпат», так і для «Металіста» це буде перший іноземний арбітр в національних змаганнях. Роберт Малєк народився 15 березня 1971 року у Забже, а нині представляє Шльонську федерацію футболу, яка базується у Катовіце. Малєк за професією є поліцейським і отримав ліцензію ФІФА ще 2001 році, а з 2007 року отримав право обслуговувати матчі на рівні національних збірних. Асистентами Роберта Малєка будуть його земляки Кшиштоф Мирмус та Марцін Ліс, а резервним арбітром - Томаш Мікульскі,

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

21 сентября, воскресенье
«Карпаты» - «Металлист»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
Арбитр: Р.Малек (Польша)
Прогноз sport.ua - 1:2
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 07:44 8

«Пенсионеры» вместе с Михаилом обыграли «Тоттенхэм» 2:0 в перенесенном матче АПЛ

Комментарии