ЗАХОВАЙЛО: «Фонсека влітку піде, а Шахтар очолить син Луческу»

Футбольний агент зробив прогноз на матч «Динамо» – «Зоря» і розказав про можливе мабутнє «Шахтаря»

Відомий футбольний менеджер та агент В'ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Динамо» Київ - «Зоря» Луганськ у 19-му турі чемпіонату України. На думку експерта, команда Хацкевича впевнено виграє.
- «Динамо» вже відіграло дві гри в Лізі Європи проти «Олімпіакоса». Це плюс для ігрового тонусу. Прогнозую, що Хацкевич буде ставити бойовий склад. Не буде жодних ротацій. Команда лише втягується в чемпіонат України. Усе залежатиме лише від відновлення гравців.
«Зорі» буде важко встояти. Розумію, що «Динамо» з гандикапом переможе. Не бачу сенсу ставити на чисту перемогу киян за мізерний коефіцієнт, беру фору (-1,5) в два м'ячі.
Динамо - Заря. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Пояснюю свій вибір. «Зоря» буде намагатися тактично захищатися та гратиме на контратаках. Однак зараз «Динамо» в позиційній грі буде сильнішим, аніж раніше. Новачок Фран Соль почувається у штрафному майданчику як риба у воді. Якщо будуть навали та простріли, в «Динамо» буде кому вигравати єдиноборства та забивати м'ячі.
Команда Хацкевича видозміниться в чемпіонаті України. Якщо раніше були проблеми, коли суперник закривався, то зараз для розкриття оборони з'явився інструмент - Соль, який дуже добре шукає позицію. Своїми рухами Фран вводить в оману захисників суперника та відкриває зони для партнерів.
З придбанням Соля «Динамо» додало в позиційній грі. Це позначиться на внутрішній арені, де цей фактор дуже важливий. У футболі всі втрачають очки, тому питання чемпіона в УПЛ ще не закрите. Усі ми бачили в четвер гру «Шахтаря», де українці та бразильці не можуть визначитися, в який футбол вони грають. Усе йде до того, що Фонсека влітку залишить Україну, а «гірників» очолить син Луческу. Такі в мене фантазії.
Владимир Клепач Источник: Рейтинг букмекеров
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 00:36 1

«Реал» сыграет в финале против «Боруссии» Дортмунд

Комментарии