ФФУ запускає відео проект з шеф-кухарем збірної України

25 лютого на YouTube каналі федерації футболу стартує шоу ««Футбольна кухня»

Федерація футболу України запускає новий відеопроект. 25 лютого на каналі YouTube ФФУ стартує шоу ««Футбольна кухня». Наскільки важлива «правильна» їжа у житті професійних спортсменів. Що можна приготувати швидко та, водночас, смачно і корисно. Наскільки футболісти слідкують за своїм харчуванням і чи є в них власні секрети.
Ведучий та головна дійова особа проекту - Любомир Тошич, шеф-кухар національної збірної України. Він родом з Сербії та вже тривалий час живе в Україні. Працював шеф-кухарем в найвідоміших ресторанах міста Дніпро, а з 2016 року працює у штабі збірної команди України.
Гостями кухні Любомира будуть футболісти національної збірної, тренери та відомі футбольні особистості. Під ретельним наглядом шеф-кухаря вони готуватимуть різноманітні страви. Головний акцент проекту зосереджений на здоровому харчуванні і на руйнуванні міфу, що дотримання його правил потребує багато часу та зусиль.
«Я вірю, що я та наші футболісти зможуть переконати вас, що не можна відсувати на другий план своє власне здоров'я! Харчуватися правильно не так складно, як здається. І я вам це доведу!», - зазначає Любомир Тошич.
Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 18:04 1

«Атлетико» и «Челси» – фавориты на трансфер нападающего