ШАРАН: «Не згоден з думками футбольних оглядачів щодо моєї команди»

Головний тренер «Олександрії» проаналізував зіграність усіх ланок команди

Головний тренер футбольного клубу «Олександрія» Володимир Шаран розповів про успішний виступ своєї команди в першій частині сезону. Нагадаємо, «містяни» пішли на зимову перерву на третьому місці і турнірній таблиці УПЛ.
- Багато фахівців відзначають саме підбір виконавців Вашої команди, їх зіграність. Футболісти вже протягом не одного сезону захищають кольори «Олександрії», і це є головним мотиваційним принципом.
- Я теж про це читаю. Давайте розберемо по полицях. Найнадійніша ланка у нас - лінія захисту. Я маю на увазі зіграність. Але Антон Шендрік і Валерій Бондаренко в цій парі практично не грали. Шендрік був травмований майже рік, Бондаренко грав з Андрієм Гітченком. Це по-перше. Тому, не скажеш, що пара Шендрік-Бондаренко є дуже зіграною. Звісно, в цьому Чемпіонаті ми побачили, що ця пара додає з кожним матчем.
Воротар надійно грає вже не один рік - тут питань немає.
Лінія правого захисника. Павло Пашаєв грає вже два роки. Станіслав Микицей пропускав півтора року. Не скажеш, що Микицей після тривалої перерви став зіграним з Бондаренком - вони взагалі ніколи не грали разом.
Андрій Цуріков на цій позиції, але ми тому й відпустили Андрія Бацулу після запрошення, що я бачив Цурікова як лівого захисника, який може закрити повністю всю бровку.
Єдина найзіграніша пара, це пара двох опорних півзахисників - Запорожан-Банада.
Підемо далі. Дмитро Шастал нещодавно в команді. Євген Протасов прийшов з молодіжного складу. Максим Задерака і Кирило Ковалець в команді лише півроку.
Коли грає Василь Грицук, то так, найбільш зіграна наша трійка - Запорожан-Банада-Грицук. Лінія нападу в нас не помінялася - Артем Сітало і Віталій Пономар.
Тому, я не згоден з думками футбольних оглядачів щодо зіграності.
Насправді ж, ми колектив однодумців, котрий прагне перемагати в кожному матчі плюс той мікроклімат, який присутній в команді.
Владимир Клепач Источник: ФК Александрия
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 22 мая 2024, 08:00 2

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии