ПОВОРОЗНЮК: «Клітка на стадіоні Інгульця встановлена для дебілів»

Президент «Інгульця» про гостьовий сектор на стадіоні клубу

Олександр Поворознюк прокомментував гостьовий сектор на стадіоні «Інгульця», який викликав неоднозначну реакцію в суспільстві.
Нагадаємо, гостьова трибуна стадіону в Петровому знаходиться у клітці. Президент «Інгульця» зауважив, що ця клітка й надалі лишатиметься на стадіоні
«Що поганого в нашому гостьовому секторі? Всі зручності в наявності, є крісла - влаштовуйтесь зручніше. Що не так? Це ж клітка не для нормальних уболівальників, а для дебілів, які неправильно себе поводять. Через це їх туди кидають і закривають. На кожному стадіоні повинно це бути! І в мене є. Ми спеціально цей сектор встановили на видному місці, щоб усі його бачили і думали головою перед тим, як щось робити неправильно.
«Ця «клітка» - камера тимчасового утримання для тих вболівальників, які порушують правила поведінки на стадіоні. Спочатку їм роблять зауваження, а якщо вони його не виконують, то їх просто садять у «клітку» до з'ясування обставин. Що я не правильно зробив?»
«Отих фанатів які бігали на «Олімпійському» (матч «Металліст 1925» - «Агробізнес» прим.) по полю, куди їх саджали, коли ловили? Вони били всіх людей підряд, без розбору. Я не хочу, щоб у нас відбувалося подібне. Хочу, щоб наші вболівальники спокійно приходили з дітками на стадіон. Вболівай, кричи, божеволій, але чинити беззаконня я не дозволю! Ось для цього я зробив у нормальному місці «клітку», щоб усі її бачили. Якщо поліція когось туди посадить... Раніше так і було. Така «камера» повинна бути по регламенту! Для тих людей, які не вміють себе поводити у суспільних місцях та на стадіоні. Нашу «клітку» хтось побачить зі сторони і подумає: «Ого, не потрібно буянити, краще нормально вболівати», - зазначив Поворознюк в інтерв'ю Footboom.
Максим Гаптар Источник: Footboom
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 21 мая 2024, 21:23 45

Аргентинский коуч и лондонский клуб разорвали отношения по взаимному согласию сторон

Комментарии